Ikan-Ikan

Monday, October 17, 2011

Second Sketch Book

Assalamualaikum dan Selamat Hari Busy2.

bukan busy body, but orang yang terlampau busy atau busy glerr . HAHA . kenyataan bukan rekaan ieye? skang kira macam masa tue boleh cakap macam sepintas lalu. laju bak flashman. sampai aku rasa alangkah eloknya kalau sehari ada 32 jam. ERGHH? oke, aku pelik sebab benda tue mustahil. as the 3rd year student atau perlu aku cakap a FINAL year student, maseh dalam HONEYMOON mood. tdoe lbeyh mse . ukan part time. but kelas aku still pegi. dok dlm bilik tengok GLEE. siap aku buat marathon. season 2 direct bawak season 3. so, every single moment kat kolej atau kelas, aku rasa macam GLEE sangat . #oke bai

INTERNET? yeah. nie prob laen yang aku rasa aku macam nak bukak lagi satu pencawang internet kat depan bilik aku, gaya satelit baik punya besau supaya aku boleh menarik sebanyak mungkin signal yang ada kat kampus nie . aishh . ukan maen slow nyea la skang nie .kalu time chat tue, macam hantar telegram . lambat glerr .

yeah, alhamdullilah. i make a move to the next second sketch book. but still improving my skill. lot of things to learn. hope this second time will make a change. the first is so terrible. bukan sketch, menconteng jea banyak .

i can see my future now. wanna do a success on this.



pliss be nice yeap?


till next BOO-bubbling

bubye

4 comments:

Rozuan Ismail said...

wow.second sketch book.beli dekat kajang semalam ke?

YOUsoF said...

Jangan nak glee² sudah la.. ;D


Tunjukkan fungsi kau sebagai seorang senior yang cool okeh! haha


Selamat ber-sketch. Kongsi la hasil²nya nanti.

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

jekes sama org g pndai lukis ni.kalo ca ade buku ni mau jadi buku conteng2 je.hehe

*lukis kan anime untuk ca boleh? ^__^

Umie Artoqiemie said...

goodluck :D buat cantik2....