Ikan-Ikan

Monday, December 26, 2011

Pengembaraan

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Malam

Gaya macam lama sudah aku tak menge-post entri kat blog nie. naek sawang, habuk 3kaki, 8kaki kea macam aku da kurang amek pedulik. # huiyohh, orang dok kecoh KL tenggelam dek banjir ayor, tapi aku kecoh dekk tenggelam habok. uhuk! bukan senang nak kasi naek habok, kalau tak dek kerana sibuk mengalahkan calon menteri pertahanan ke-72, maka tak de laoh naek habok berkaki-kaki camnie. tapi ini bukan soal habok, jauh sekali blog aku dibiarkan lama tanpa sebarang cter2 baru. aku tetap kena updet. sebab terlampau ramai peminat menantikan cter terbaru, pekembang-kembangan terbaru, album baru. # bajett kau artis ? muntah sekarang . euww!

minggu lepas punya kisah, aku terlampau busy. eseimen2 perlu disiapkan sblom final exam bakal datang nie, termasuk la presentation yang memerlukan aku menumpukan perhatian 78 kali ganda. tdoe ke mana, kusut-masai, mandi laju-laju, tapi makan itu mesti. tade pengecualian. sebelum sempat menyambung kesibukan yang agak menyeksakan, aku sempat keluar curik2. bukan untuk enjoyy. tapi pergi beli barang yang diminta oleh adik kesayangan aku.tak beli nanti rasa bersalah la pulak, so baek beli. 

time nak keluar tue macam2 aku rasa, buleyh kea tak nie nak keluar sensorang. #sebab belum pernah la aku nie keluar sensorang. selalunya aku kuar dengan coursemate atau kawan2. but then, the reality was im alone at that time. since so many people is getting busy with their own commitments. Huh! apa aku buleyh cakap, outing time nie ibarat pengembaraan. HAHA, # bukan pengembaraan doraeman tue. lepas jea kelas, aku bergegas balek bilik untuk solat, mandi dan bersiap. dan terus aku berlari gaya atlet ke bus stop berdekatan utk ke stesen komuter. sampai jea kat Sungei Wang tue, dalam sejam jea, aku sempat beli apa yang adik aku suruh. dann terus bergegas pulang. # super glerr! kan, kan, kan? haha. alhamdullilah, selamat sampai. 


yeay! finally got them 
two for him, AND one grey for myseff
# reward or upah. HAHA 


ini yang lama, tapi diganti baru
nampak burok, tak cantek
tapi ini seni, dan agak sentimental
tapi da burok dann kena tukar


love this new clutch wallet 
so this gonna be the replacement <3


just got them
gifts from juniors.
wonders im so love them much 
muchos gracias 

whats?: nampak macam awkward kalu terpaksa nak kuar sorang-sorang. I am so alone person here. HAHA


till next BOO-bubbling 

bubye PEOPLES 

8 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

yg kerbau tu nice laaa...even dh buruk pon...

CAMAT EXAM laa yeee....

iKhRam said...

normal la sesekali kuar sorang2..
bila kuar sorang2 at least kita dpt muhasabah diri..

masa tu skill intrapersonal akan meningkat..

hahaha..!!

archie said...

NAPE CLUTCH KO CANTIK? GRRR!!
serius xadil sbb asyik shopping nie.
lps nie memang ko pangku balik jwtn lama ko sbgai peneman aku kemana2. sorry tinggal lelama.

rindu, lg 3 minggu nk hbs. kbai.

Joe_Hans said...

saya mahu kasut itu!!!

ikan said...

A.F.A: tengs :)

ikan said...

iKHRam: btoi, tapi tue larr, kuar pomm sebab terpaksa, agpomm dgn busy kije tue, kije nie. tapi kena kuar gakk sebab kesiankan adik :)

ikan said...

archie: ouch! tengs . hehe. tape nnt aku temankan kau ieye :)

ikan said...

joe-hans: hehe, jom2, pegi beli sama2