Ikan-Ikan

Monday, April 2, 2012

Big Weekend Spender

Kempunan ngidam tahap perut cramp.
Finally, orang banjerr. Senyum dalam tdoe la weyh!


IKEA again. Tengs!
Gigantic, awesome fries, and bebola daging gila.
Empangan air liur ramai orang.

Kerja keras untuk yang nie.
Looking forward to make him a a part of this blog too.

Free dinner at wonderful Pullman Hotel, Putrajaya.
Jawdropping!

Jangan salah faham dengan word "Spender" kat post title tuh, bukan bermaksud yang tuh, tapi maksudnya macam mana aku habeskan hujung minggu yang lepas. Alhamdulillah rezeki. 

6 comments:

Sandra Azwan said...

setiap kali nak makan meatballs ikea tu gerenti kene beratur...tension! hehe

p/s: Terus tak jadi nak makan...huhu

Rozuan Ismail said...

tapi seriously u make i hate you. damn, so delicious IKEA meatball. mencik!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sonok nye makn kat IKEA..

ikan said...

Sandra Azwan: yg part beratur tuh satu, tapi part nak mencari meja makan tuh, plus nak bersihkan meja tuh yg leceh. Yeap, meatball the best. undeniable!

..cik hana.. said...

alamak..tetiber terliur plak bila teringat meatball ikea!memang superb...huhu :)

Shawn Razaleigh said...

aku rindu ikea meatballssss awrrr