Ikan-Ikan

Wednesday, August 17, 2011

Bila Malam Kala Meriah

Assalamualaikum W.B.T dan Selamat Berpuasa .

Apa ada dengan tajuk entri nie .dah macam tajuk filem #aku bukan menciplak . tapi aku cedok idea jea . ye loeh, malam mana semeriah siang. siang ko boleyh tengok orang menoreh getah, makcik belakang rumah jemur ikan masin tak kurang kucing garu-garu. SIGH! . malam sunyi . gelap dan seram . malam orang tdoe lena . tapi bukan aku yang sedia ada lahir dengan kaki kanan facebook . kaki kiri blogger. kaki busuk? itu bukan aku tapi orang lain .

kadang mak aku pom pelik . TUP!tap!TUP!tap! . sekali dia datang ambush masuk bilik aku bawak pelita minyak tanah. #gaya aku hidup zaman Komunis . HAHA .


" eh! ko belom tdoe lagi ke weyh . "


" belom mak . nie haa . dok siapkan kije pejabat cket "


" kije pejabat? sejak bila? ko blaja pom blom abesh nak oi. da ttup laptop tue, masuk tdoe "



kaki fesbuk memang tdoe lewat kea? aishh itu aku, orang laen awal lagi da masuk tdoe .macam semua orang aku nak add, status orang aku nak baca . aishh memang sampai pagi la tak tdoe jawabnya kann ..?

p tadi malam nie jadik, Qarr Jalil add facebook . dy bawak aku join grup "Rakan Blogger Klik1Malaysia" . # tengs Qarr .sekali aku gegeh copy, paste link uat status post . bukan maen berderet datang komen . #gaya berjuta, p beberapa orang nie jea. alahai kiut . bobet2, ko komen aku, aku fire ko . lbeyh kuang camtue la situasi nya ieye ? ramah sungguh mereka . walau baru join, p tak rasa asing . tengs kowg :) 






err kowang 
sowie ieye?
tatau nama btoi, letak nama facebook

lepas nie leyh la ieye .
kenal2 dgn dowang nie :)

Blog Qarr Jalil, klik SINI
Blog  Cik Asfz, klik SINI
Blog Farah Nana Ruslan, klik SINI
Blog Idzanfashila, klik SINI

:)



till next BOO bubbling




whuts?: aku rasa macam aku boleyh ganti tempat Cicakman, malam aku pegi ronda. dia leyh masuk tdoe .amacam?




8 comments:

nana said...

thanks sweet tp knpe doodle nana mate juling kui3

muhamad hanif said...

Err,

dah takda nama semut dah.


ummpphh..-_-"

Cik Domo said...

doodle tu comel!!!! hahahah...
asfz suka!! suka!! suka!! :')

tp


kenapa link blog kite salah! tu link blog qarl..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(

QaRr JaliL said...

da repair la..lek2 dulu cik asfzz..AHHAHA

tanx bro :)

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

hahahah...kelaka bila mak tanye tgh buat ape tu tup tap tup tap:)

eddy syrol said...

(~_~)

idzanfashila said...

eh. comelnyaa doodle tuu! i like~ sy kelihatan comel d c2. walawehh! tqvm. :)

Edy Fee said...

rajinnya nak nace n komen sume post org kat fb