Ikan-Ikan

Wednesday, August 3, 2011

Jom Buat Projek

Projek di bulan Puasa . weyh . haram tue . tak boleyh2 . batal pose plus ko dpt dosa . tak boleyh2 .

haha . stop . bersihkan pemikiran biru lagi kunen itu . aku tow haram ber " projek " bulan2 pose nie . bulan laen tape . uihh .. silap2 . sme gak bulan laen pom sme .

maksud aku projek kat cnie, bukan projek yang tue, projek yang org beriya sorok sebab tkot kne tgkap or kantoi . p nie kre cam projek aku time bercuti kat umah nie .

selepas bergelar penganggur bersijil nie, aku memang tlbeyh masa . kije nk godek2 fb oghang, xpom ukak bloq owg tak tentu pasal . haha .

selain menDODOL #ini kata apit . silap . men-DOODLE orang atau kenalan rapat . aku ase da tber mse aku untuk menguji jari jemari yang tak bper nk lentik gaya penari mak yong nie , mengcungkil bakat terendam lagi terbenam nie . so, aku pom mle berminat dan terpkirkn tentang projek nie. gegeh meredah lautan kenderaan semata2 nak cari material nie . positif, i have to work on ths  .

#eksited lbeyh tamo kasi kuang .

so, aku namakan projek nie sbg      " Projek X "


 # nie ala2 Xmen kea? sowie aku tlbeyh kagum sbb bwu lyn latest Xmen first class smlm . hehe. minta maaf. aku terlewat .


bebel panjang tak guna, buat makin ramai orang saket telinga .

so meyh usya TEASER PIC nie .# ala2 trailer muvie . ouch . i like yoww



amacam ?
yang nganga, tolong ttop mulut
yang nak kritik, ko ingt ko sape ?
haha .


till next BOO bubbling 



whuts? : selain bpose, aku gegeh bersenam , ye loeh . nak bentuk badan gaya Arnold Schwarzenegger wlupomm ak da adr bdn cam Nicole Scherzinger . apa nie ..? pfft .. lagho lbeyh .. 





8 comments:

AfiekJibril said...

Wah ape ni weyhhh...mcm best jeee..heheh...

ikan said...

hehe . ada la.

bwk bersabau . t da siap aku uat entri khas kasi show

kaizen said...

bantal tido kaa?? boleh bg free cam semart jer tgk... heehehehe

latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni?? & Urban : Camera Paling CANGGIH

encik kuri said...

projek x nih...ape???biru jea

oshin-jamel said...

cam bantal aje kan....
http://oshin-jamel.blogspot.com

ikan said...

kaizen : hehe . nie mseh prototaip . nak kasi pom mcm segan jea . tggu nnt blerr da perfect ieye ..?

encik kuri: biru2 nie leyh ubah mse depan . haha

oshin : tett . slh . nie ukan bntal . ukan apam haha

kaizen said...

buat jer...komfom ade yg nk beli lg2 kaki ngular

ayie said...

mcm smurf je