Ikan-Ikan

Wednesday, August 10, 2011

Projek X by IKAN : Stage 1

haha . punya lama projek nie dalam bikinan . tapi masih belum siap . aku rasa kalau jarak masa camni, da boleyh kasi siap satu toilet awam, siap dengan automatic flusher, tapi free of charge haha .

bukan bikin gempak sbb projek aku nie tade la sehebat penghasilan album gaya artis feymess amors tue . projek ciput jea . sekadar untuk kepuasan diri sendiri . isi masa lapang selain dari berterusan tdoe tue .

huh, pengajaran utk diri sendiri . perlu lbeyh tetap pendirian. jangan dek Sinetron " Amanah dalam Cinta " ko hilang percaturan dalam menyiapkan projek yang bpe hengget sgt nie .

apa aku bebel? cakap banyak tak guna. boleyh buat banyak telinga berdarah .

nie kre pendedahan exclusive wlupomm tak perlu media press or publisiti



nie dia :



aceceh . 
dia tnjok mata jea . 
haiyo!!
lepas nie mgkin da rmai leyh teka apa aku buat .
haha .
wish me luck fwens :)



till next BOO bubbling 




whuts?: tggu aku cter pnjg psl pojek aku nie next SEGMEN . pfft ..







_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?2521fc2991c276d00d89e037ee31c093

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?2521fc2991c276d00d89e037ee31c093

9 comments:

shandye. said...

amende tu?
cover henset???

hurm....

AfiekJibril said...

buat bantal ke??..aku nak!!!..aku teringin nak baut bantal2 mcm ni...aku siap dah imagine dlm otak da nak wat cmne..haha

encik kuri said...

nih pasti sesi menjahit...dah masuk kelazzz?

ikan said...

@ shandye : eh, bukan loeh . bukan cover handsett loeh

@afiekjibriel: nie bukan bntal la apitt . bnde laen nie . haha

@encik kuri: lom msok ag . nie maen bedal jahit sndiri jea

FYA PELANG! said...

nk adiah tu :P



jmput menatap kt blog fya plak ea :)

muhamad hanif said...

woooo!


cookies monster..!!

L said...

ibadah sunat vs menda dilarang!!=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

syrupmasin said...

ape nih..ape nih..errrr cookie monster kan..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

buat bantal busuk laa tu...ingt aku x tau...