Ikan-Ikan

Wednesday, October 5, 2011

Get to Know My Working Table

Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Hari-Hari

Busy? yea. tersangat busy. busy dengan macam2 benda since semester baru bermula. sebagai student tahun akhir, most of the time is spending in room. completing works, online and etc. but entah ttber aku mcm tak ckop mse utk dri sendiri including updating my bloq.evenn a post. aishh .but what to do . the only thing i need is reorganise back my schedule or LIFE . yeahh .

tak buleyh buat bangga. tapi saja nak show . apa benda loeh ko mepek maban nie? ahh . aku merepek bersebab . ukan saje2 . p nie loeh tempat aku salu online, skecthing, campak2 syiling, iron kemeja dan sudah tentu tempat aku membancuh hot choc #bajet ko omputeh stay oberrsea minum hot-choc waktu winter .SIGH!


ask for more? definitely NO
i have everthing here .
sowie, penuh kartun . 
semak mata HAHA


Hot Milo + Biskut Hup Seng :) 
terbaik!

till next BOO bubbling


whuts?: nie sume just part of jea. malu nk show katil. sepah-sepah gaya lepas kena serang taufan kartina . :P





4 comments:

izzad b* said...

my working place full of book

iKhRam said...

comel la meja die.. leaps ni menatap menaj la ek?

mizzbutterfly said...

student final year dah kan...kire kemas la tuh untuk meja seorang lelaki... :)

cha zainol said...

pewwwit. sedap milo kau ngan hup seng tuh. aku suka.