Ikan-Ikan

Wednesday, December 14, 2011

Contengan Alien

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera

Semalam punya penangan tidur gaya badak lambung sampai ke malam nie aku buleyh rasa saket belakang nie. Kat bahagian bahu nie rasa lenguh, macam nak tercabut gaya kepak ayam panggang # weyh, benda laen lu buleyh kasi taruh, tapi makanan baek lu jangan, nanti gua hentak lu kang, perut gua lapar nih. ooo, oke oke. HAHA. Entah larr, masa bangun pagi, tade larr pulak rasa sengal-sengal nie, seperti kebiasaan, step tai-chi yang bese aku prektiss, senang jea aku buat. Licinn. Smooth kata omputeh. Lepas jea bersiap, terus semangat aku keluar bilik berlari nak pegi kuliah # oke, nie 79 juta menipu abesh. tapi tolong dann tolong percaya. Part saket bahu tue, bukan part berlari nak pergi dengar kuliah. HAHA. Concentrate time in lecture, all of sudden, belakang kat bahu aku nie meregang, macam menarik. siyesh saket. nak pusen kepala pomm da macam Robocop salah tidur. Aishh.

Disebabkan saket bahu nie, aku seharian jadik lemah semangat. Nak buat apa pomm macam rasa malas. Tade mood nak dengar lecture. Kebetulan kelas hari nie sampai lewat petang sebab aku ada kuliah 3 jam. # mahu mati keras aku dalam lecture tue. Lepas makan sume, aku masuk lecture hall. Hari nie tiba giliran grup laen present assignment dorang. Sebab aku dah present minggu lepas. So, aku baek duduk depan lecturer. # oo ieye? nama subjekk tue pengurusan emosi. Tapi indah nama dari rupa. Setiap kali kelas nie, mesti dann mesti aku akan beremosi sebab lecterur dia suka buat quiz last minit punya mari. Dok punya bowink mendengar presentation, aku pomm bajet aku student-tahun-ini, bukak notebook. Buat gaya aku menulis setiap apa yang kawan aku present. Tapi hakikatnya, hanya dann hanya aku sorang jea yang tahu. HAHA # gelak besau-besau gaya lembu ternakan.



masa duk dengar presentation,
aku leka baca jurnal for next eseimen
dunno why, lately aku suka lukis gajah kat header


masa nie grup laen ngah present "Empati & Simpati"
Haha. 


tade moteph. tapi aku suka :)


whats?: jarang buleyh fokuss time kuliah skang. hurmm.

till next BOO bubbling

bubye Peoples



6 comments:

Zac Rega said...

fuhhh . ciann . saboooor je la yeh

#ye sye org ipoh ;) add le fb . leyh contact-II kahkahkah . *kidding

Joe_Hans said...

aku time class... aku memancing... hahaha.. *aku tido sambil tangan melunjur.. hahaha

ikan said...

Zac Rega: tue larr nakk kne sabar sangat p takot plak leyh jadik ilang sabor plak .. HAHA

ieye, deme orang ipoh kea..? buleyh2 insyallah .

ikan said...

Joe_Hans: mancing tue hati2 sket. takot tersangkot plak mata kail kat idung lecturer tue nanti. HAHA

kura said...

peminat gajah ke? amboi..

ikan said...

kura: ergh??? HAHA