Ikan-Ikan

Wednesday, January 4, 2012

Currently in Love With

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Menempuh Peperiksaan

Alhamdullilah first paper dah lepas, subjek mengenai kampung dan pembangunan gaya aku berenang masuk dalam timbunan nota yang berpuluh-puluh kali mengulang point yang sama. it's a kind give me a headache. but have too. semangat punya study, plus masalah air tade satu u nie menyebabkan aku kena tabah dan tabah dan tabah lagi # bape banyak kali tabah, sampai aku pom buleyh naek hilang sabar dah nie. naek turun bangunan aku mencari air nie untuk mandi dan gosok gigi. # and now please call me Mr. Gigih. haha. have too, kalau tamo ketiak berbau, taek gigi sebatu. # aishh euww, jijik. so kena usaha keras, pergi cari air utk mandi dan study.

Kurang pasti ini angkara sindrom atau memang kejadian bese, 1st paper exam, aku semacam ada gaya sikit shacking dalam diri, sebaek jea pengawas exam tue umum, "anda dibenarkan menjawab sekarang", aku ttber leyh jdik tak tentu arah, pegang pen pomm gaya tak cukup genggam, menulis pun tunggang-langgang, selang sebaris tukar pen, selang dua baris, guna pen sama balek. tapi lepas one page and a half, everything's back to normal. aishh. Ya Allah, Permudahkan segalanya bagi hambaMu ini. amin.

Next paper, selang lagi 3,4 hari dari sekarang. so malam tadi, aku macam nak lari sikit dari notes, or whut-so-everr academic related. Plus internet cable sangat laju. layan you-tiub gaya macam nonton muvie stret 3jam tanpa henti # kalau kau study ke, siapkan eseimen kann lagi bagus kann..? menyesal pomm tak guna. but enjoyy it. because im discovered her. adore her in Gossip Girls, plus she's been known a singer quite a long time before. setiap video aku bukak, dann aku suka suara dia. macam lagi sweet dari Taylorr Swift # maaf. tapi ini kesah btoi, bukan tipu-tipu punya. hehe.


Presenting her Blair Waldorf 
or Leighton Meester 


owesome, super cool
enjoyy!!

whats?: air itu penting, so please, really cant compromise.

till next BOO- bubbling

bubye Peoples 



4 comments:

Cik Asfz said...

comey nyaaa!! :-)

YOUsoF said...

Hello Mr. Gigih! Haha nasib baik aku tak pernah kena pengalaman 'hilang' air macam tu sekali.. ;D


Pc aku tak ada speaker, tapi bila kau cakap suara dia macam lagi manis dari Taylor, aku kena dengar nanti ni..

~ariFFin~ said...

whoa..exam is the best thing ever..hahaha..skg nie aku pon tengah exam jugak..then next paper aku next friday..have a long gap and enjoice it..

cik bai said...

hilang air jom g cari air