Ikan-Ikan

Thursday, February 16, 2012

Rezeki Hari Jumaat

Assalamualaikum w.b.t & Salam Jumaat.

Hari ini punya kisah, bukan main semangat aku ni berlari-lari anak menuju ke meja tulis terdekat, sedangkan jarak tak jauh mana pun. antara katil ke meja tulis tuh, tayah berlari pun takpe. tapi aku nak jugak berlari, so lari la. sebab nak dapatkan lappy kesayangan ini dan online #sangat tak sihat, belum mandi, belum pape lagi da tros online. huhu

Bila on jea, trus la aku bukak blog nie, melihatkan perkembangan semasa. gemuk ke tidak? makin kurus melidi ke camne pomm. gtuh la. tapi sesuatu yang tak dijangka. tapi rezeki. Alhamdulillah. Sorang Blogger yang feymess dengan pembuatan doodle kiut-miut komen salah satu dari entri aku nih, dan memberi khabar berita yang baek. #woo, wa terharu, sangat2, sejuk gaya beruang kutub putih. dia siap kasi link, suh ke blog dia. semangat punya belek, tiba terlihat dan terjumpa doodle yang tertera nama aku.

kisah dulu-dulu, Alif Ismail open table offer untuk buat doodle, 
so aku pom buat satu kasi kat dia
lama dah, bulan pose tahun lepas. 


hehe. nie pulak doodle aku 
meyh baca entri dia pasal doodle nih
kat sini 
terima kasih Alif 

whats?: dah lama tak buat doodle nih

till next BOO bubbling

bubye Peoples 

4 comments:

Zamri A. said...

Very cute doodle. Tolong buatkan sekali... ehehe. =)

*nk kena eja btol2, takut tersilap type 'dodol' plak. nggg...

Rozuan Ismail said...

wah,untunglah.cumel huhu

Awie Omar said...

Baru Folo sini. Menarik jugak blog ni. Keep blogging k!
Jemput la baca entri aku ini
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-perkara-berkaitan-dengan-hitam.html

YOUsoF said...

Seronoklah mampu online tanpa perlu mandi terlebih dahulu.. haha

Untuglah dapat doodle percuma.. Bukan main berkaca dan bolat matanyaaa.. ;D