Ikan-Ikan

Tuesday, February 14, 2012

Hias Bilik

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera.

Mungkin ramai yang dok membilang hari bila, bila dan bila mahu pulang ke universiti, kolej masing2. atau ada yang dok gerun menunggu keputusan peperiksaan. atau tengah dok rumah sambil goyang2 kaki, goyang badan mengikut rentak di radio.halo-nyea-la-hoi pomm, mereka punya suka mahu buat apa pomm. haha. 

Insyallah kurang seminggu semester baru bakal bermula. semangat baru, azam baru, baju baru semua baru. haha. Insyallah, semoga semester baru mendatang nie membawa seribu kebaikan bagi semua. ternyata minat baru aku meronta dalam jiwa. time cuti sudah mula plan nak buat macam2. macam2 aku survey try bukak tengok. minat baru aku bukan tanam bunga nyea pomm, tapi nak hias bilik sendiri kat kolej nie. yeap, its a kind of heart passion. and i love decoration and arts. just give a try. alhamdulillah dah buleyh rasa seronok untuk tinggal di bilik kolej wlupomm bukan macam bilik sendiri gaya di rumah. 

For the starting, opkoss mengalih apa yang tak patut. mengurangkan semak yang dah sedia ada semak. bilik kecikk, tapi muatan mengalahkan stor sukan. huh! apa yang patut buang, buang. tapi sebaeknya, hantar ke tong recycle. hehe. but the main focus, opkoss the board. haha. macam2 dalam otak nie nak buat, but then last night is for the first step. Personal Name Banner. Its simply done, but still interesting look :)


Board yang perlu di-make over 
kinda messy here and there 



simple personal name banner,
give a try and u get it
:)


whats?: suka tengok tempat cantik & kemas 


till next BOO bubbling 

Bubye Peoples 




4 comments:

eszyamin said...

eeeee....bestnyer bilik cmtu? rajin tol anda yer? saya teringin nk ceria kan bilik kolej cmtu tapi malas..dan saya biarkan saje ia kosong, kelam sampai akhir semester..huhuhhu..

~ariFFin~ said...

fuuu..rajin gile kemas...boleh tolong buat sikit decor kat meja s2dy aku..haha..anyway..good bro!!

Rozuan Ismail said...

eyh, u dh ada dkt ukm ke? bukan u blik umah ke ari tuh

ayie said...

pernah buat lawatan ke bilik ni..hehe