Ikan-Ikan

Saturday, December 22, 2012

Juara The Voice Season 3

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera semua.

Alhamdulillah masuk dua minggu kat tempat baru. Semuanya baik dan harap sampai ke hujung semuanya akan jadik baik dan bertambah baik. Alahai gaya sedih macam nak tulis wasiat.  Hahaha. Kisah aku mungkin kemudian, nanti-nanti baru aku share ok?

Berapa orang layan The Voice Season 3? Kalau ada, angkat tangan, goyang-goyang. Haha. The Voice ini bukan my feveret show la,tapi aku tau sikit-sikit pasal show ni. Yeap, at the beginning, I watched it. Especially, masa Battle Round. Siyesh sengit mengalahkan sabung ayam peringkat kampung koboi. Its totally come out with new format, but then still sengit!

Yang nih feveret battle round aku.
Tapi last Amanda Brown yang dapat.

Selepas beberapa penyingkiran, sehinggalah final, dan pemenangnya ialah Cassadee Pope, bawah team Blake Shelton. She's definitely a gorgeous thing.

 Gojes tak? Gojes tak?
Suara pun sedap gak.

Tetapi, dalam ramai-ramai tuh, aku paling jatuh hati dengan sorang nie. Unik, eksotik dan power! The one and only Melanie Martinez. Suka dengar suara dia. 

Comel kan?

Whats?: Tak salah nak bermimpi, sebab tak mustahil mimpi tuh boleh jadik kenyataan.


2 comments:

Konspirasi Juruterer said...

Aku follow *angkat tangan* aku fans melanie tapi tak sangka keluar.Geram jugak.lagu dia semua aku dah download.

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...