Ikan-Ikan

Wednesday, January 23, 2013

Mengantuk & Menguap Besar

Assalamualaikum W.B.T & Salam Sejahtera.

Selamat Pagi

Arghh.. #Jerit-jerit kuat kat gaung.

Hari ni terbangun lambat. Set alarm punya macam takde guna. Setiap kali alarm tuh bunyi, aku terjaga, bangun dan tutup alarm tuh. Apa lagi! Sambung tido balek. Huh!

Terjaga kali kedua, (sebab alarm pekik lolong) aku bukak mata. Tengok jam dah nak dekat jam 8. Mashaallah. Dah terlambat. Kelam kabut aku mandi, iron baju dan pakai baju. 

Kelas mula 8.30 pagi. So, ada masa lagi untuk aku berlenggang-lenggang kangkung gajah, bawak beg, aku terus pergi kelas. Aku sain attendant dan keluar pegi kafe. Pegi makan. 

Sempat aku pergi makan lagi, aku ambil roti dan sosej. Bawak pegi masuk kelas, makan dalam kelas.


Haha. Apa la life aku nih? Lagi-lagi sedang bergelar student nih. Kadang-kadang tido lewat. Opkoss!  bangun pun akan lewat jugak kan? Kata orang kasi qada' tido. Haishh! 

Taubat-taubat. Aku taleyh la selamanya macam nih. Kena berubah! 




Whats?: Teringin nak tido awal, lena macam baby baru lahir tuh :) 

2 comments:

KonspiMaker said...

Mari berubah hehe

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/