Ikan-Ikan

Monday, April 25, 2011

siyesh jelesh ..


semangat petang 
kasi salute everybody!!


cemburu melihat kegembiraan mereka ..
cemburu bila melihat mereka sudah mula terlompat riang ..
cemburu tengok dowang dah mula best rasa hepi and  enjoy ..

sume cemburu dan ase tersangat jelesh .. haha ..

aishh.. sgt cemburu melihat si junior2 .. abesh jea exam tadi sume terus balek
siap boleyh hupdate status facebook lagi ..

ada yang
: yerhh!! akhirnya abesh jugak aku grad bagi tahun satu

tak lupa juga
: EXAM sudah tamat

paling tak boleyh blah
: satu penyiksaan dah berakhir, lepas nie sudah boleyh lepak2.. nak buat apa pun boleyh .. yey! cuti 4bulan .

kowang tengok ..? siyesh satu2 buat aku semakin jelesh. menyirap darah nie ..sape tak jelesh

sorang2 sudah mahu berkemas dan berangkat pulang ..sudah ada yang plan baek punya untuk cuti 4 bulan ini

aku masih stuck .. tinggal lagi satu paper

urghh!! study satu penyiksaan .. tersiksa rasa kalau study . tapi depan mata, sowg2 angkat beg balik ..

memang selalu fak aku nie exm paling lmbat nak abesh .. dari 1st year sampai skang sudah nak habes 2nd year .. sabo je la ..

ini tak penting, tetapi paling penting . aku sudah mahu masuk final year : third year ..
yeay! semakin dewasa .. haha ..

kepada juniors, tengs kerana masa kita bersama .. sweet memori everr .. gonna miss alott :)

source:


jelesh sama kowang loeh :( 
down 

whuts?: rasa kesenioran makin berganda haha *gelak jahat ..

till next BOO-bubbling 
bubye 

9 comments:

LUTFI SYAFIQ said...

aku pun. 9/5 nnt bru start exam. huh

ikan said...

merana loeh terpaksa stay lme .. :(

LUTFI SYAFIQ said...

tau xpe. aku abes klas dh. tp pekse kne tggu 1 bulan. beruban kot

Mah@Mahu said...

Study pedulikan mereka hehehe good luck ok.. dan selamat bercuti..

ikan said...

lutfi: study ieye ..? lme tue ..

mah@mahu: okie .. maintain fokus huh!!

~~CheeZy WedgEzz LynZZ~~ said...

hehhehe...sy la tuh yg updte status..hohoh..
gud luck eh abe apiss...do ur best..
chaiyokk..>_<

ikan said...

lina: insyallah doakan ieye ..?

shandye. said...

tahun depan sudah 3rd year eh?

grad sekali la kita... lol...

ikan said...

ieye .. final year sudah .. insyllah sudah mahu grade da nie . huhu