Ikan-Ikan

Monday, November 28, 2011

Contest Blog Simple by Bubu

Assalamualaikum w.b.t & Annyeonghaseyo 


Alahai comeyh nyea la simbol love kecitt nie, plus aku siap tulis bahasa korea. pfft!. Korea, atau K-pop memang tengah 'in' dengan diri aku sekarang. PLUS rummet aku memang buleyh dikatakan gila korea bawah tahap memabukkan dan bukan bawah pengaruh alkohol.#so kira oke lagi la tue kann? so boleyh dikatakan, setiap hari lagu korea tue asyik dimainkan. kalu boleyh buat aku gedek-gedek, headbanging tue kira ngam la korea muzik tue dengan aku. mungkin sama dengan pembuat contest nie # bodek. woot, woot

Tapi ini bukan cerita Korea, K-pop, atau Rummet aku yang menggila sama Korea, tapi ini kisah Contest yang dibuat oleh pemilik Blog, // I'm Bubu # alahai comeyh jea blog dia, kemas, teratur. O.o. suka3. Nama contest nie Contest Blog Simple by Bubu. #blog aku simple kea..? tapi tetap buat aku mahu join! yeay. tepuk-tepuk. menang kalah kasi tolak tepi, kalau ada rezeki menang la kan? tapi kalau tade tue, cuba dan cuba lagi pada masa akan datang # ayat ekau nak tangkap kesian jea kann..? haha .




 ( klik Banner di atas untuk ke Blog beliau )


" Saya suka blog yang simple kerana saya tak mahu jadi serabut bila buka blog ini dan saya tak nak menyerabutkan kepala  visitor yang melawat blog saya" 


*tepok tangan 500kali untuk slogan yang teramat hebat . HAHA

sebagai melengkapkan syarat contest, maka aku kena menge-tag  2 blogger lain
iaitu:




setel. sila bagi saya menang # kata hati kecil aku dan guna banyak tulisan kaler PINK  . bodek. haha




4 comments:

Rozuan Ismail said...

good luck baby.belog you mmg simple.sesuai sgt join.

ikan said...

tengs babe, wish me luck :)

YOUsoF said...

Peluang kau agak cerah bro. Blog simple, font warna pink lagi.. Good luck! ;D



Blog aku macam kurang simple je, kau tak kisah kan kalau aku tak join? Kita still kawan kan? hehehehe

YOUsoF said...

*Mula² serius aku ingat Bubu tu adalah seorang gadis..