Ikan-Ikan

Friday, November 4, 2011

Friendship Does a Matter

Assalamualaikum w.b.t dan Happy Saturday

Alhamdullilah, aku selamat sampai rumah. bersama family tersayang. ye loeh, almost 3 months has been spent alone in room, terperuk merindui parents and siblings. but now, alhamdullilah, Allah panjangkan usia aku dan masih berkesempatan bertemu dengan mereka.

emak ayah pepagi dah keluar. kata mereka, mahu ke rumah atok sebelah family ayah. nak membakar lemang. dan semestinya tidak dinafikan lemang atok dan opah Nah aku antara lemang terbaik pernah aku jumpa. cukup santannya, kurang berlemak, cantik dibalut daun pisang hijau. aku dengan lagi 3 hero lelaki tinggal rumah. kurang suka untuk pulang ke kampung sebab adik aku yang paling kecit, lebih suka kartun #bukan dia jea, tapi kengkadang aku boleh jadik teruk dari dia, lagi2 time cter barney and friends.GULP! dan aku selaku diberi amanat sbg penjaga keluarga sementara, juga merangkap musuh utama adik aku bila time tengok kartun. ye loeh. aku mungkin suka Pokemon, sedangkan time tue ad fevret show dia. dan aku tak paham kenapa.

aku pom online. baek punya belek pic fb, ttber aku jdik miss, miss sama sape? yeap, i do have a bunch of people that i love. and part of them is my coursemate. menjadik perhatian ramai mata-mata, bukan senang menggalas tanggungjawab sebagai artis juga kawan yang bagi semua orang. kami bermula ramai, tapi bila mula majoring, kami ditempatkan bersama. Majoring Botany. yeah, COOL everr. how i miss that time been around by such cool peoples. laughing, crying and everything

aku tahu ini sabtu dan ramai yang seronok sebab boleh cuti berehat. dan bukan salah aku nak feel sentimental.HUH!

HUGS!!



semua oberr, aku jea paling oke
sori! HAHA



sebab aku layan Glee
so semua orang mesti kena buat L for LOOSER
HUH!



ini antara moment paling sedih
kami bakal Grad dan tamat belajar
hiba, sedih 
but promise, we will always together
sayang kamu semua!


whuts?: antara semua, yang pasti aku lah paling notti, suka sangat menyakat orang dan paling tak duduk diam. bising jea memanjang, aku minta maaf korang! HAHA


till next BOO bubbling

bubye Peoples




4 comments:

Rozuan Ismail said...

rindu gila dekat botanist

Miss Xyz said...

hang yg mne stu?

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wooo..seday weehhh bile time nk abis belajar...

semutsengal said...

aku mcm cam kau, tapi aku tak pastilah.


Errr.