Ikan-Ikan

Friday, November 4, 2011

Terima Kasih Sahabat :)

Assalamualaikum dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha .

kalau para peminat disayangi perasan kengkadang saya ada post title siap ber-smiley lagi, itu mungkin antara entri kegemaran saya . haa? #tak perlu la selalu nak bajet ko tue Siti Saleha, siap berpeminat segala. sebab ko bukan sape2 pomm. PFTT!! yeap, kalau aku bukan artis berlakon filem al-Hijab pomm but still entri post yang bersmiley tue adalah entry kegemaran aku .

yeap, aku boleyh cakap yang aku sudah final year, kalu dulu, mse time 1st year sekurus lidi satay, tapi sekarang bila da final year mungkin lagi sekurus pengcungkil gigi Mekdi. # ada kea? dan engkau paling perasan gilos.HAHA. macam2 benda aku lalui, panjat gunung tinggi, berenang lautan piranha, termasuk la melawan beruang matahari yang pasti itu aku bohong besau gaya mulut berbau Jack Sparrow. semua benda mungkin aku boleyh bohong dan boleh berubah tapi mungkin satu benda sukar aku bohong dan takkan pernah berubah adalah sahabat kesayangan.

yeap, boleyh dikira kebanyakan masa kami dihabiskan bersama. brekfast bersama, buat eseimen last minute bersama, spot soklan final sesama #wlupomm satu pom tak kuar, kuar menjerit melolong bersama bila melayan cter hantu kat wayang. lain kata, dia sihat, aku sihat. bila dia bersedih, aku pun sama boleyh jadik monyok seharian.bila dia tade, aku pom ase buhsan gilos. pernah aku berkongsi masalah dengan dia nie, tapi bila dengan dia macam semua masalah boleyh kasi delete masuk recycle bin.dia buat aku ketawa.

dia blogger dikenali ramai dan aku manusia bertuah, dia kreatif, dia positif. dan dia yang mendorong aku untuk turut sama memeriahkan arena ber-blogger. gaya dia itu sifu, tapi aku murid suci pemikirannya kerana belum tau ag apa itu blogger, terima kasih sahabat! 


haishh 
nie dia, bila kami bergerak bersama
ramai ingat kami artis
disebabkan kami bukan artis, ramai yang kecewa
sebab kami rejek bila dorang mintak autograph
sori!


kalau dia buat kelakar, salu nyea aku follow sama. sebab itu mungkin kami bakal juara maharaja lawak ke-17. kalau ko menyanyi gaya Ning Baizura, aku selalu jadik Shiela Amza. HAA? lagu ko minat, aku pomm minat sama. kalau aku langsung ke Paris, dan aku pasti dia orang yang aku bawak bersama. Terima kasih Rozuan.  

ya ini blog dia, opkoss the most special in world :) http://kringg.blogspot.com/

tengs sebab selalu ada di sisi aku. tatau nak tengs camne . but as long as we're friends, soulmates and whuteverr it is,still u are always one of my best companion everr





whuts?: paling tak tahan bila godaan melampau makan tue datang, bukan salah aku. tapi sweater dengan camera tue buat aku gemuk . aishh . workout time guys! and rozuan lepas nie tamo kasi cocok perut aku . HEHE



till next BOO-bubbling

bubye Peoples 



11 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hoho..ni la pakcek biola..hik3..ingt dia pon macam pakcik2..rupanya tak..

*ops! sori rozuan...hehe

semutsengal said...

sahabat.


HUh, susah nak cari.Aku doakan kau yaa.

Rozuan Ismail said...

touching beb.kenapa kita gemuk dan sihat?sebab kita kuat makan.haha.bukan salah kita tapi nafsu kita gelojoh sgt.haha.yg penting kita byk persamaan

cha zainol said...

coool. sweater dengan camera buat kau nampak gemuk. ngeee. selamat ber work out :)

YOUsoF said...

Aku yakin Rozuan pasti bangga tak hingat bila baca entry spesel untuk dia ni.. ;D



Untungkan ada sahabat yang betul² paham erti persahabatan.


Ok² sweater tu memang jenis tebal, kamera pulak salah setting, tu pasal saiz kau mcam tu dalam gambar tu.. HAHA

ikan said...

tengs semut sengal, insyallah kalau niat tue ikhlas nak berkawan, semua bnda akan dipermudahkan :)

ikan said...

rozuan tue larr psal, kter sbnrnye maintain slim, tapi mybe skang pom masuk musim hujan. perlukan penghasilan haba lebih. so nk kne makan bnyk dan tidur gaya beruang kutob. HAHA

ikan said...

cha: yeap btoi, sbnrnye ak da abesh kurus . p kamera tue salah setting

welcome :)

ikan said...

yousof: insyallah, semua yg knal aku semua sahabat aku :)

YOUsoF said...

Orait! Tambah sahabat adalah jauh lebih nikmat berbanding tambah musuh ketat.. ;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

eh pokcik biola laa...