Ikan-Ikan

Monday, November 14, 2011

Hujan yang Superb

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Menyambung Study

Alhamdullilah, selepas bercuti lebih kurang 10 hari, hari ini aku kembali menyambung baki semester 1.walaupun kurang rasa puas duduk rumah, tapi aku boleh kata memang bontot aku belum cukup panas tinggal kat rumah, dah nak kena pulang semula ke sini. berat hati gaya hati gajah bila terpaksa bertolak balik ke sini. Plus sekarang aku tengah berada dalam minggu Mid-sem tests which is buat aku rasa macam mood semua hilang. cuti macam tak cuti, raya macam tak raya, Study jea.. #study ke? diam semua sebab itu hanya aku yang tahu. HAHA .

Sebelum cuti boleyh dikatakan hari2 hujan kat kolej nie. tapi naik cuti pom tetap sama, masih hujan. Alhamdullilah, rezeki Allah turunkan. tapi mungkin rezeki aku, sebab boleh berehat tenang, tidur lena sebab dalam bilik aku ini sejuk, kat balkoni gaya macam salji tengah turun2. hah, tapi selesema aku nie makin kuat plus rasa macam tak sedap badan. so, lepak2 dalam bilik layan muvie. huhu. bila terasa sangat sejuk, aku akan buat Hot Choc, Slurpp! ttber rasa macam kempunan marshmallow bakar. perghh! gaya ko stay antartika bagai. yang pasti, usaha kena berlipat kali ganda, ulangkaji untuk midsem test. chaiyokk!



Terima Kasih Farhana, junior comeyh
dari jaoh dia bawak
:)
i like PINK, uols? euww.. 



sebabkan rindukan sketch book.
aku sempat draw sket:)


whuts?: huh, semoga demam aku ini cepat sembuh. aminn



till next BOO bubbling

bubye Peoples 



2 comments:

ciklai said...

wehh gambar yang kau draw tu taknak keding plak pinggang..macam kerengga..hahaha..tu ke pinggang ko nak saiz 27 tu pis?hahha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh selamat berstudy yeee!!!!