Ikan-Ikan

Saturday, December 3, 2011

Sepah yang Heaven

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Menuju Hari Hujung Minggu.

Alhamdullilah selesai sudah dua, tiga kerja yang boleyh dianggap besau, beban. bukan mencangkul, bukan bercucuk tanam sayur bayam, dan tentu bukannya menghalau itik pulang petang. #Moteph? yea, yea. the one and the only things, what a student have to do and must do. eseimen, eseimen, eseimen # dengar jea perkataan nie dah buleyh buat aku ketaq lutot. dan bukan aku sorang, aku pasti ramai orang pomm akan sama dengan aku. cuba bilang siapa suka eseimen? # bunyi cengkerikk, krekk, krekk. tade sape kann? oke, hangguk 39kali sekarang. HAHA. tapi ini kebiasaan. mahu skor baek-punya-markah, mesti kena buat eseimen, mesti kena mengadap laptop, facebook sampai lelap #erghh? "-.- eh bukann! mesti kena perlu bersengkang mata. siapkan eseimen itu. yeah! cool down bebeh.

Bila eseimen bertimbun gaya sekam padi dituai, idop aku pomm mula sedikit tak tentu arah. Pluss, sekarang kolej aku ini menghadapi masalah air serius. dah la serabut kepala hotak nie, kering satu badan lagi. aishh, so tak buleyh larr, aku nak feel ala2 macam mandi kat waterfall bila mandi menggunakan shower. at least leyh larr jugak kasi tenang. tak payah nak kusut-kusut. exam is just around the corner. and all the assignment must be submitted before the exam. lagi-lagi dan kelam kabut, tunggang langgang larr hidup. nak amek baju maen punggah gaya punggah2 pasir. dah pakai maen kasi humban jea gaya kau melontar bola jaring. shoot! shoot!. waktu tdoe aku macam waktu tidur burung hantu. aku temankan dia. haishh! tapi kena berhenti mengeluh. kena kuat dan kuat. sikit jea lagi tue haa! o,O HAHA




My most-fevret-item in the room: Mirror & 1dollar kitten
yeap, really need Mr. Hardwork here 
working on my final-year project proposal
and now, its DONE!



dalam 34saat, cuba cari bahan tersembunyi
sape dapat, aku kasi senyum besau-besau
HAHA.

haha. edit gaya macam dalam heaven. bulat-bulat weyh!
tapi kenyataannya, 
hanya aku dengan ibu kucing mahu beranak jea yang toww
dun try it at home! HAHA




but, thing matters most here is
what so everr, that you are busying with
please Smile, Smile and Smile
and be kind to others. 
Insyallah
keep be strong!

monyet & koala: Junior's gift / Patrick: lil bro's gift / 
Cookies Monster : Projek X / teddy bear: Perfume free gift


whats?: yeah, Alhamdullilah, Allah itu maha mengetahui. permudahkan segalanya. 


till next BOO bubbling,


bubye Peoples






4 comments:

iKhRam said...

like all the pictures..

am

Joe_Hans said...

gudluck!!!

NUke_Rude said...

okay. cookie monster tu nampak menarik.

heh.

ikan said...

iKHRam: tengs. tue pomm edit2 sket. HAHA

Joe_Hans: yeap. tengs fren. so do u.:)

Nuke_Rude: itu 1st pojek. jahit sndiri. tengs :)