Ikan-Ikan

Saturday, December 3, 2011

Ong, Ong Ombak Rindu

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Hari Ahad

Buhsan nyea larr terperuk dalam bilik. tdoe, makan, sambung tdoe balek. # maaf, ini musim hujan. jangan sepenuhnya menyalahkan aku. HAHA. lately macam trend, semua macam pakat dibayar oleh produser untuk mempromot filem Ombak Rindu tueh. tapi mungkin tidak, cter tue cter besh la koet, sememangnya ptot semua orang gaya kena rasuk hantu. masing-masing nak tengok Ombak Rindu. dann aku pomm tak terkecuali. nak jugak # Pliss someone? wink3.

status di Facebook: " aishh, tak buleyh btoi tengok lelaki menangis sebab cinta nie, tak penah aku jumpa." "ermm, perlu ke Liesa Sughihani tue jadik camtue " " kenapa dia kena jual sebab kena bayar hutang?". macam2 kann..? tapi itu belum termasuk blog. keuntungan RM 750 000 sehari dan Mid Valley full booked?. #superb. mungkin mengatasi Twilight: Breaking Down ittew. wow! sekarang aku rasa sudah ada muvie setanding Legenda Budak Setan. huhu. dann aku maseh blom berkesempatan mengunjungi cinema berdekatan. tapi satu hari nanti aku pasti dpt seat dan tonton muvie nie . HAHA . nak, nak, nak


suka lagu ini ">,<

Lirik Ombak Rindu 
by Hafiz & Adira

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku…

uuu…uuu..
ouch! haha

whats?: sesungguhnya aku skang tersangat pelik cara aku feel dengan lagu nie. kalu orang laen maybe feel bajet nga bercinta. tapi aku ttber rasa rindu sama parents & family . HUH!

till next BOO bubbling

bubye Peoples 

8 comments:

Joe_Hans said...

masih belum berkesempatan untuk menonton cerita nie.. wuuuuu

iKhRam said...

hahaha...
nak tgok jugak la..

kura said...

ombak rindu lagiiiiiiiiii. hah.

anamizu said...

guwa wanita 1st kot yg takde rase nak p tengok cite nih =P






luv,
cik ana

cha zainol said...

aku pon nk tengok! jom reramai.

Edy Fee said...

mau org tak kata tengah bercinta..lagu jiwang giler

eszyamin said...

theme song dia lg menyayat ati dr cerita dier..

Chenal said...

x tgok lagi!
x leh nk byang kan seromantik mana cita nie bg yang sedang hangat bercinta! pasal semo org dok sibuk cite pasal OMBAK RINDU...aku pun rindu nak tgok ombakk nie!