Ikan-Ikan

Monday, March 19, 2012

IKEA Freak Out

IKEA bukan nurseri jual bunga kertas kaler purple, IKEA bukan jugak tempat pengumpulan barang kitar semula.  Siyeshly, like an amazing opportunity to go there. Everything is just a new things there. Sebelum ini, boleh kira aku selalu diserang kemaruk, alahan teruk, ngidam tahap langit. Semua kawan aku bukan main cerita pasal Meatball sedap, Daimcake merekah lagi mengiurkan. So, setiap kali dorang habis cter aku berazam nak jugak merasa pergi makan makanan2 tersebut. 


Meatball for Scream.

Yeap, sesampai jea dekat IKEA tuh, bukan maen ligat sengsorang berjalan gaya anak itik. Masing2 keluar dari kereta terus berlari cari pintu masuk. Bertolak awal pagi ditambah pulak dengan sesat entah ke mana, memang boleh buat masing2 jadik lapar teramat. So, kami decide to have a brunch first before touring all around the IKEA. Sampai area Foodcourt tuh, bukan ramai yang beratur. Ye loeh, maybe time cuti sekolah. So, boleh consider ramai yang beratur. Bukan aku sorang yang ketagihkan Meatball tuh, maybe dorang pomm sama gak koet. After queue about half an hour, then its turn for us. Nak decide nak makan apa tuh pom susah. Sebab terlampau banyak makanan yang sedap2. So maen2 ambik jea la koet mana yang sempat. 



Selepas habis jea sesi makan, kami masuk ke dalam ruang IKEA. Best! macam2 ada and of course it specifically for the household needs, furniture and so on. berjalan sana sini, ada jea benda yang best. Kalau ada cash RM 1000, konpem nak beli semua nih. 


The table and chairs look cute 


Bubye IKEA

6 comments:

Rozuan Ismail said...

jom buat trip pergi IKEA lagi.seriously best =)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

lme x mkn meatball tu haaa...

kura said...

meatball tu sedap. fuh.

mizzbutterfly said...

ada gambar i :)

azalia hjsalleh said...

I love their meatball =)
Daim cake dh x sedap mcm dulu.. so disappointed

cha zainol said...

nak p ikea jugak! huwaaaaa --'