Ikan-Ikan

Thursday, March 14, 2013

Tumpang Gembira :)

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera.
 
Apa khabar semua? Rindu aku tak? HAHA! Geli.
 
Updet kali nih just short and simple. Sebab kijap lagi dah masuk lunch hour, so nak kuar pegi makan. Taknak melalut-lalut panjang dengan merepek-maban yang selalu dok aku buat tuh.
 
Alhamdulillah, syukor kepada Allah S.W.T. Kepada kawan aku.
 
Rezeki datang, dan yang pasti berita ini boleh menceriakan beliau jugak.
 
Opkoss, kalau dia senyum, aku turut tersengih sama. Dua-dua happy, barulah hidup lebih bermakna. Aceceh!
 
Cuma nak kena usaha sikit, attend 2 interviews dan Insyallah, ada rezeki bagi beliau.
 
Sama-sama kita doakan beliau, mudah-mudahan rezeki ini berpihak pada beliau.
 
Amin.

 
 
WHATS?: Chaiyokk weyh, Buat yang terbaik, sehabis baik. Kau boleh punya. Jangan bersedih, risau tengok. Senyum selalu :)

3 comments:

zuno said...

inshaAllah kalau rezeki beliau x ke mana.. :D

ch000tz axoera ヅ said...

amin...:)

Faisal Admar said...

hidup kena selalu happy :)