Ikan-Ikan

Saturday, August 6, 2011

Alone is Pain

Alhamdulillah . masuk hari ketujuh kita berpuasa . dah seminggu . dan Insyallah melepasi Fasa 1 .

tajuk jea jiwang leleh tapi aku tak . jiwa aku ala2 balada atau R&B mahupun country gaya Taylor Swift .

ingatkan cuti dok umah best . tapi mcm tak jea . tapi kenapa ..? ye loeh . spending time at home is another bored thing happen . why? selain surf fb, dan jugak berblog nie . aku ase cam kekosongan . selain family yg besh . aku da mula rindu kat kengkawan aku . hurmm . #u guys are ohsemm2 .. hehe .



sblom pergi berperang 
kter amik pic dlu 
cheese!!
lepas tue baru kter msuk sempadan k?


aku chat dengan sowang nie . kata nyea " aku happy bersama yang tersayang nie, ko lak ..? "

aku diam .

aku cakap yang aku ok dengan life nie . even aku tak nyesal . sebab nie pilihan aku . stay single and always mingle.

well . im a fren guy . no need a lover for now . mybe later, insyaallah . kalau berjodoh , terus kawen . haha

sunyi ko boleh ilang blerr ko layan lagu-hentak-kepala-ke-dinding .tak pomm ko rap ala2 Nicki Minaj. or sunyi boleh kasi ilang bila ko pergi menolong emak menumbuk sambal di dapur untuk berbuka puasa . cili burung lbeyh, tapi garam kurang. tak elok katanya untuk org kencing manis . #moteph?

but its all depend . its our own choice . smile up , PEOPLE .

yeah . lately aku sketch a dress for my dearest fren
katanya klu boleyh dy nakkan dress utk bju kawin .

nie dy .




laska means love .
hehe 
banyak songeh nak bunga lbeyh 
hehe . tapi tak kesah 
love u fren :)


till next BOO bubbling


whuts?: hurmm ..




8 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

shin bahagia ngan mak.. babah.. ngan adik beradik yg mana syg shin.. kapel? still x laku.. tp x pening.. cuma ada masa jer meracau *nanges

AfiekJibril said...

cool doh...aku kawin nanti design utk aku satu..hehe

Fyzal said...

sketching tu boleh lah hilang boring. takde hal punya lah. banyak je yang alone tp boleh survive :D apa ada hal.

ikan said...

shin: insyallah sok lusa ada la tue . hehe

apit: ko kawen aku siap sketch pelamin skali . ala2 wedding planner utk ko nie

fyzal: xsme . stil sunyi hehe

muhamad hanif said...

cehcehceh, bukan kau dah ada anak bos tu ke ?



AHAHAHHAHAHAHAH

Popoi said...

pehh,, smart sehh design!! suke3!

ikan said...

anip : syhhh ..senyap la weyh . haha

aku kwn jea dgn dy . ke ko yg bkenan nie ..? HAHA



popoi : tengs :)

ayie said...

dah siap lom ayie punyee???hehe